• Διασύνδεση e-shop με skroutz, bestprice και hotprice. Βοηθάει;

    Σύνδεση e-shop με skroutz, bestprice και hotprice. Βοηθάει;

    Χωρίς πολλά λόγια, ναι βοηθάει. Ειδικά, αν το e-shop σου είναι νέο ή δυσκολεύεται να ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης της google για τις λέξεις-κλειδιά που ενδιαφέρεται η επιχείρηση σου. 

    Η διασύνδεση e-shop στο Skroutz, στο Best Price και στο Hotprice έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται εύκολα, γρήγορα και απλά πελάτες στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντικό και αναγκαίο εργαλείο αναζήτησης σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

    Αν αναλογιστούμε ότι σχεδόν για όλες τις επαγγελματικές και εμπορικές λέξεις-κλειδιά, τα αποτελέσματα από τις εν λόγω μηχανές σύγκρισης τιμών εμφανίζονται σε υψηλές θέσεις στην google αναζήτηση, η απάντηση γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη. 

    Share
  • GDPR: Τι είναι o νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων;

    Τι είναι ο νέος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και πώς σε επηρεάζει;

    Το Μάιο του 2018 ξεκινά η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων. Τι σημαίνει, όμως αυτό για την επιχείρησή σου; Ο νέος κανονισμός αφορά όλες τις επιχειρήσεις, που με οποιονδήποτε τρόπο αποθηκεύουν ή διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα εργαζομένων, συνεργατών, πελατών ή άλλων φυσικών προσώπων.

    Ανεξάρτητα από την έδρα της εταιρίας σου, αν τα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρεις απευθύνονται σε πελάτες εντός της ΕΕ, είσαι υποχρεωμένος νομικά να προσαρμοστείς στα δεδομένα που ορίζει ο νέος κανονισμός για να μην έρθεις αντιμέτωπος με πρόστιμα ή άλλες κυρώσεις.

    Share
  • Διασύνδεση με Eurobank για Drupal και Ubercart

    Η DEVIO έχει αναπτύξει την τεχνική διασύνδεση e-shop με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Eurobank με Cardlink Payment Gateway, καθώς και με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της τράπεζας Πειραιώς. Οι υλοποιήσεις των modules της τεχνικής διασύνδεσης αφορούν e-shops που έχουν φτιαχτεί με Drupal και Ubercart.

    Στα άμεσα σχέδια της DEVIO είναι η προσφορά των modules σε οποιονδήποτε επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει. 

    Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις στο devio.gr.

    Share