• Κατασκευή eShop με Wordpress ή Κατασκευή eShop με Magento

    Κατασκευή eShop με Wordpress (WooCommerce plugin) ή Κατασκευή eShop με Magento - και οι δύο πλατφόρμες κατασκευής e-shop είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και δεν είναι εύκολο να επιλέξετε μία από τις δύο. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

    Κάθε πλατφόρμα έχει τους υποστηρικτές της που την υπερασπίζονται μέχρι τέλους και ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερη έναντι της άλλης.

    Share
  • Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων: 8 tips για αρχάριους

    Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης είναι μια διαδικασία για να κάνεις το web περιεχόμενό σου να αποκτήσει καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, κυρίως της Google.

    Αν και η βελτιστοποίηση SEO είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει και τεχνικές εργασίες που αφορούν τον κώδικα μιας ιστοσελίδας ή ενός e-shop, υπάρχουν και εργασίες που μπορείς να κάνεις στον τρόπο και τη δομή του web περιεχόμενου σου που δεν απαιτούν κανένα τεχνικό υπόβαθρο.

    Share
  • Ανακοινώθηκαν οι προσκλήσεις για τις δράσεις ΕΣΠΑ Ψηφιακό Βήμα και ΕΣΠΑ Ψηφιακό Άλμα

    Update: Δόθηκε παράταση στην προθεσμία των αιτήσεων για τα προγράμματα μέχρι 31 Οκτωβρίου.

    Ανακοινώθηκαν τα δύο επενδυτικά προγράμματα ΕΣΠΑ Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα για κατασκευή E-Shop με επιδότηση. Απογείωσε τεχνολογικά την επιχείρησή σου με την τεχνογνωσία της Devio.


    Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης στα δύο προγράμματα είναι οι εξής:

    Share