Δημιουργία EShop με Live Chat Υποστήριξη

Live Chat Υποστήριξη για Δημιουργία Πετυχημένου EShop

Πιθανώς ήδη γνωρίζετε ότι η ζωντανή συνομιλία είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συζητάτε απευθείας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του eShop σας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πώς ακριβώς μια εφαρμογή live chat support ωφελεί την επιχείρησή σας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας όπτως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η τηλεφωνική υποστήριξη, οι instant messenger υπηρεσίες και άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας.

Ακολουθούν πέντε ιδιαίτερα σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την εγκατάσταση μιας εφαρμογής Live Chat Support κατά την κατασκευή EShop:

1. Αυξάνει τις Πωλήσεις

Μια εφαρμογή live chat υποστήριξης είναι αποτελεσματική στην παραγωγή leads και την πραγματοποίηση πωλήσεων. Επειδή η ζωντανή συνομιλία παρέχει στους επισκέπτες σας άμεση πρόσβαση στο προσωπικό υποστήριξης και την ομάδα πωλήσεων (και αντίστροφα), η ομάδα σας έχει πολλές περισσότερες ευκαιρίες να μετατρέψει αυτούς τους επισκέπτες σε πελάτες.

2. Βελτιώνει την Αφοσίωση των Πελατών

Μια εφαρμογή live chat support σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα σας, να επιλύσετε ταχύτερα τα προβλήματα και να διαβεβαιώνετε τους πελάτες σας ότι βρίσκεστε εκεί όταν σας χρειάζονται. Αυτή είναι μια απλή, αλλά πολύ αποτελεσματική συνταγή για τη βελτίωση τόσο της εξυπηρέτησης πελατών όσο και της αφοσίωσης των πελατών σας.

3. "Ποιοτικότερη" Εξυπηρέτηση Πελατών

Με τη ζωντανή συνομιλία, οι εκπρόσωποι μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες με βοηθητικούς συνδέσμους ή με έγγραφα γρήγορα μέσω του παραθύρου συνομιλίας. Αυτός ο τρόπος εξυπηρέτησης είναι κάτι που απλά δεν μπορεί να γίνει με την τηλεφωνική υποστήριξη.

4. Επέκταση του Πελατολογίου σας χωρίς περιορισμό

Εάν το eShop σας διαθέτει εφαρμογή live chat, ακόμη και οι πελάτες που βρίσκονται πολύ μακριά από τη φυσική σας τοποθεσία μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας άμεσα για να κάνουν ερωτήσεις και τελικά να προχωρήσουν σε αγορές. Αυτό περιλαμβάνει και διεθνείς πελάτες, οι οποίοι ενδέχεται να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία σας μέσω τηλεφώνου, λόγω των δαπανηρών διεθνών κλήσεων.

5. Live Chat Support ανεξαρτήτως τεχνολογίας που χρησιμοποιήθηκε κατά την κατασκευή EShop

Η εγκατάσταση της εφαρμογής Live Chat Support γίνεται ανεξάρτητα από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί το eShop σου. Η εφαρμογή είναι Stand-Alone και ανεξάρτητη της δημιουργίας του ηλεκτρονικού σου καταστήματος που μπορεί να έγινε με WooCommerce, Magento, OpenCart, VirtueMart, Drupal κτλ.

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά:

✓ Έχει αποδειχθεί ότι η ζωντανή συνομιλία μπορεί να οδηγήσει σε 3 - 5 φορές περισσότερες μετατροπές (conversions).

✓ Η έρευνα eDigital Customer Service Benchmark σε 2000 καταναλωτές διαπίστωσε ότι η ζωντανή συνομιλία είχε τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης πελατών στο 73%, σε σύγκριση με το 61% για την υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο 44% για την παραδοσιακή τηλεφωνική υποστήριξη.

✓ H έκθεση της Econsultancy έδειξε ότι το 51% των πελατών προτιμούν τη ζωντανή συζήτηση για λόγους multitasking, ενώ άλλοι 21% προτιμούν τη ζωντανή συνομιλία, ώστε να μπορούν να κάνουν αγορές κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

Το δικό σου EShop προσφέρει δυνατότητα Live Chat στους πελάτες; Στην DEVIO εγκαθιστούμε εφαρμογή Live Chat Support, στα πλαίσια των υπηρεσιών ανάπτυξης για Custom Εφαρμογές. Χρησιμοποίησε και λειτουργίες σύνδεσης με το σύστημα CRM σου, καθώς και Dashboard Στατιστικών, για να έχεις όλα τα πλεονεκτήματα!

DEVIO
Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply