Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων - Κατασκευή Ιστοσελίδων για Γιατρούς

Η κατασκευή ιστοσελίδων για γιατρούς αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των επιτυχημένων ιατρών. Η κατασκευή μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας θεωρείται πια αναγκαία, καθώς οι ασθενείς στρέφονται πια στο διαδίκτυο για να εντοπίσουν τον γιατρό τους, αλλά και για να ενημερωθούν για τα ιατρικά νέα. Η κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων στην DEVIO γίνεται λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κλάδος της Ιατρικής στο διαδίκτυο, με στόχο πάντα την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διείσδυση των ιατρικών ιστοσελίδων στο αυξανόμενο κοινό χρηστών-ασθενών.

Αν και το διαδίκτυο αποτελεί ιδανικό μέρος για επέκταση πελατολογίου, τα τελευταία χρόνια, ιστοσελίδες όπως η iatropedia και το onmed, έχουν κατακλύσει τα αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τα ιατρικά τους άρθρα, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη τη διαδικτυακή απήχηση που μπορεί να έχει μια βασική ιατρική ιστοσελίδα ιατρείου. Η επιτυχημένη κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων περιλαμβάνει αποτελεσματική βελτιστοποίηση SEO με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, όπως δομημένα δεδομένα και δημιουργία AMP σελίδων, για να μπορείτε να σταθείτε άξια απέναντι στον ανταγωνισμό και για να τραβήξετε το κοινό τους στη δική σας ιατρική ιστοσελίδα. 

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων με AMP
Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων: 1ο οργανικό αποτέλεσμα αναζήτησης του surgicalurology.gr σε mobile συσκευές με χρήση AMP

 

Ένα μεγάλο θέμα κατά την κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων είναι και το ζήτημα των online ραντεβού. Οι περισσότερες ιατρικές ιστοσελίδες δεν έχουν ενσωματωμένο σύστημα για ραντεβού, κατά συνέπεια στρέφονται σε λύσεις όπως το doctoranytime, με επιπλέον κόστος ετήσιας συνδρομής για τη διαχείριση των ραντεβού των ασθενών τους. Η DEVIO, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε custom εφαρμογές, ενσωματώνει ένα πλήρως αυτόνομο σύστημα για ραντεβού με την κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων, ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του γιατρού ή της κλινικής, για να μην είστε εξαρτημένοι από τρίτες υπηρεσίες που σας επιβαρύνουν με επιπρόσθετες χρεώσεις.

Η Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων από την DEVIO περιλαμβάνει:

  • Responsive Design για πρόσβαση από desktop και mobile συσκευές
  • Live Chat Support μέσω Facebook Messenger
  • Αποδοτικό Social Media Integration
  • Blog με αυτόματη δημιουργία AMP σελίδων για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης
  • Διασύνδεση με Google Business
  • Διαδραστικά Ερωτηματολόγια
  • Πλήρως αυτόνομο σύστημα για ηλεκτρονικά ραντεβού (booking/appointments system) ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα, ΧΩΡΙΣ τη χρήση τρίτης υπηρεσίας και επιπρόσθετων επιβαρύνσεων

Η DEVIO προσφέρει υπηρεσίες διαδικτύου προσαρμοσμένες στον κλάδο της Ιατρικής, για αποτελεσματική κατασκευή ιατρικών ιστοσελίδων. Έχοντας εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ και της κατασκευής ιστοσελίδων για γιατρούς, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα παρουσιάζει τις ιατρικές υπηρεσίες σας, θα μπορεί να σταθεί αποτελεσματικά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google δίπλα στα μεγάλα ιατρικά sites, και θα διευκολύνει τους ασθενείς να σας ανακαλύψουν.

Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply