Κατασκευή eShop με Wordpress ή Κατασκευή eShop με Magento

Κατασκευή E-Shop Woocommerce ή Magento

Κατασκευή eShop με Wordpress (WooCommerce plugin) ή Κατασκευή eShop με Magento - και οι δύο πλατφόρμες κατασκευής e-shop είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και δεν είναι εύκολο να επιλέξετε μία από τις δύο. Ευτυχώς, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Κάθε πλατφόρμα έχει τους υποστηρικτές της που την υπερασπίζονται μέχρι τέλους και ισχυρίζονται ότι είναι καλύτερη έναντι της άλλης.

Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε τις πλατφόρμες για κατασκευή eshop Wordpress και Magento - τα βασικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις, την ασφάλεια, την τιμολόγηση, και τη φιλικότητα προς τους αρχάριους.

Κατασκευή eShop Wordpress (WooCommerce) VS Magento - Χαρακτηριστικά

WooCommerce Magento
-Δωρεάν -Δωρεάν με premium υπηρεσίες
-Απεριόριστος αριθμός προϊόντων -Προσφέρεται η δυνατότητα απεριόριστου αριθμού προϊόντων
-Υποστηρίζεται από σχεδόν όλα τα Wordpress Themes και έχει άπειρες επιλογές παραμετροποίησης -Προσφέρεται με theme και έχει μια αξιοπρεπή λίστα επιλογών για παραμετροποίηση
-Περιλαμβάνει βασικές υπηρεσίες ασφαλείας -Περιλαμβάνει προχωρημένες υπηρεσίες ασφαλείας
-Εύκολο στη χρήση -Απαιτεί βασικές γνώσεις web development από το χρήστη

 

Κατασκευή eShop Wordpress (WooCommerce) - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

  • Η δημιουργία ενός καταστήματος είναι δωρεάν, εκτός από τα έξοδα φιλοξενίας.

  • Είναι εύκολο να το χρησιμοποίησετε, εάν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία με το WordPress.
  • Υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση διαθέσιμη για τους χρήστες της. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το έργο αν έχετε επιπλέον ερωτήσεις.
  • Ενσωματώνει Google Analytics.
  • Περιλαμβάνει υποστήριξη SSL, αλλά πρέπει να αποκτήσετε το δικό σας πιστοποιητικό.

Μειονεκτήματα:

  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε το WordPress, πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε, στην ουσία, και το Worpress και το WooCommerce.
  • Ενδέχεται να βάλετε το χέρι γρήγορα στην τσέπη για επεκτάσεις προχωρημένης λειτουργικότητας.

Συμπέρασμα:

Το WooCommerce είναι μια καλή επιλογή για τους χρήστες που δεν έχουν εμπειρία στην κατασκευή e-shop και τη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος. Θα βρείτε αφθονία online υλικού για να σας βοήθησει στην κατασκευή του e-shop σας, είτε στο documentation της κοινότητας είτε σε online tutorials.

Κατασκευή eShop Magento - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Πλεονεκτήματα:

  • Είναι κατασκευασμένο για επεκτασιμότητα. Το Magento δεν έχει κανένα πρόβλημα διαχείρισης μεγάλων καταστημάτων.
  • Προσφέρει γρήγορο check out για τους χρήστες του e-shop σας. Επιπλέον, το guest check out είναι ενεργοποιημένο από default.
  • Ενσωματώνεται με το PayPal, το Authorize.Net και το Braintree out-of-the-box.

Μειονεκτήματα:

  • Το Magento είναι περισσότερο προσανατολισμένο προς τους προγραμματιστές παρά στους απλούς χρήστες.
  • Η έκδοση του Enterprise Edition μπορεί να είναι ακριβή, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς στοχεύει σε συγκεκριμένη αγορά.

Συμπέρασμα:

Το Magento δεν φαίνεται ως εξαιρετικά φιλικό για αρχάριους, τουλάχιστον σε σύγκριση με το WooCommerce. Είναι, όμως, ιδανικό για  φιλόδοξους χρήστες που, εκμεταλλευόμενοι το documentation, θέλουν να αυξήσουν το μέγεθος των e-shops τους γρήγορα και έχουν επίσης τον απαραίτητο χρόνο για να μάθουν και να εξελίξουν τις ικανότητες τους στην πλατφόρμα.

Όσον αφορά τους αρχάριους, η επιλογή είναι απλή - συνιστούμε κατασκευή eShop με Wordpress. Είναι εύκολο στη χρήση και φθηνό στην εγκατάσταση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να ξεκινήσουν πωλήσεις γρήγορα. Από την άλλη, το Magento εξακολουθεί να είναι μια φανταστική λύση για κατασκευή eShop. Είναι ιδανική επιλογή για eShop που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο σημαντικό βήμα στην εξέλιξη του καταστήματός του. Αν μπορείτε να καλύψετε την ακριβή τιμή του Enterprise Edition, θα είστε περισσότερο από ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. 

Ψάχνεις για περισσότερα άρθρα και συμβουλές για κατασκευή eShop; Διάβασε τα παρακάτω DEVIO Blog Posts:

Βελτίωση Ταχύτητας και Απόδοσης Wordpress

Κατασκευή eShop με OpenCart

Ξεκινάτε τώρα την Κατασκευή eShop ή επιθυμείτε να επεκτείνετε το eShop σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη. Στην DEVIO, η κατασκευή eShop γίνεται διερευνώντας αναλυτικά την περίπτωσή σας, παρέχοντας ταυτόχρονα λύσεις διασύνδεσης με ERP.

DEVIO
Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply