5 Συμβουλές για Βελτιστοποίηση SEO στο Magento eShop σου

Η υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google (SERPs)  είναι ζωτικής σημασίας για eShop και E-Commerce ιστοχώρους, γι' αυτό το λόγο, το SEO πρέπει να είναι σημαντικό στοιχείο της στρατηγικής μιας επιχείρησης. Εάν η κατασκευή του eShop σας έχει γίνει με Magento, ακολουθούν πέντε βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το SEO.

Συνοπτικά:

Share

COVID-19: Δείτε Live την Εξάπλωση

Μάθετε για την εξάπλωση του κορωνοϊού μέσω του παγκόσμιου χάρτη εξάπλωσης COVID-19  της DEVIO. 

Χρήσιμες πληροφορίες από το Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας εδώ.

Share

Εφαρμογή για Ηλεκτρονικά Ραντεβού και Κρατήσεις

Πιθανώς να γνωρίζετε τη δυνατότητα online κράτησης/ραντεβού που προσφέρουν ορισμένες σελίδες για μια πληθώρα υπηρεσιών από ένα δίκτυο καταστημάτων και επαγγελματιών.

Η εφαρμογή για ηλεκτρονικά ραντεβού και κρατήσεις της DEVIO είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα για ηλεκτρονικά ραντεβού για ιατρικές ιστοσελίδες, διαιτολόγους, αισθητικούς και επαγγελματίες όλων των κλάδων που το χρειάζονται. Όλοι γνωρίζουμε πως ο χρόνος των γιατρών είναι περιορισμένος, και αναθέτουν σε τρίτους τον προγραμματισμό των επισκέψεων στο ιατρείο.

Share

Τι είναι το Google Merchant Center

Είτε έχετε ένα μικρό τοπικό κατάστημα είτε είστε μία διεθνής εταιρία, και δραστηριοποιείστε στην αγορά είτε ηλεκτρονικά είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, προκειμένου να διαφημιστείτε στη Google θα πρέπει να δουλέψετε με το Google Merchant Center.

Share

Κατασκευή Ιστοσελίδων - 5 Συμβουλές για Αρχάριους από την Google

Το πιο πρόσφατο επεισόδιο της YouTube σειράς "Αναζήτηση για Αρχάριους" της Google παρουσιάζει τις κορυφαίες 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουν οι αρχάριοι στην Κατασκευή Ιστοσελίδων.

Share

Κατασκευή eShop Μόνος Μου, Γίνεται;

Η δημιουργία eShop με τις βασικές λειτουργικότητες δεν είναι πια ένα επίπονο έργο για το οποίο πρέπει να ξοδευτούν πολλές πολλές ώρες. Ένα eShop με τις βασικές λειτουργικότητες του Καλαθιού Αγορών και απλής διαχείρισης Παραγγελιών μπορεί πια να κατασκευαστεί μέσα σε μία ώρα, από κάποιον που δεν έχει τεχνικές γνώσεις κατασκευής eShop και ιστοσελίδων.

Η DEVIO συγκέντρωσε για σένα τις καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας Do It Yourself eShop και σου τις παρουσιάζει σε αυτό το άρθρο: 

1. Shopify

Share

4 Τρόποι για να αυξήσεις την Οργανική Επισκεψιμότητα και τις Πωλήσεις του eShop σου

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι η οργανική επισκεψιμότητα, γιατί η οργανική επισκεψιμότητα είναι η πιο σημαντική μορφή επισκεψιμότητας που μπορεί να έχετε στο eShop ή τον ιστότοπό σας και τους 4 καλύτερους τρόπους για να την αυξήσετε.

Με την αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας θα δείτε αύξηση και στις πωλήσεις του eShop σας!

Share

Κατασκευή eShop Κόστος και Τιμές 2020

Ετοιμάζεις τον προϋπολογισμό σου για να κατασκευάσεις το δικό σου eShop; Οι επιλογές είναι τόσο πολλές που κάνουν την κατάσταση και την απόφασή σου δύσκολη;

Υπάρχουν πολλές λύσεις και το κόστος για κατασκευή eShop στην ελληνική αγορά κυμαίνεται από 500 -10.000. Αυτή η μεγάλη διακύμανση στις τιμές για κατασκευή eShop οφείλεται στο τι επιθυμεί ο πελάτης να αγοράσει. Όπως και για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, και εδώ, ισχύει το ρητό "Ό, τι πληρώσεις, παίρνεις".

Υπάρχουν δύο βασικές ερωτήσεις που οι πιθανοί πελάτες πρέπει να απαντήσουν πριν γίνει εκτίμηση για το κόστος κατασκευής του eShop τους:

Share

Δημιουργία EShop με Live Chat Υποστήριξη

Πιθανώς ήδη γνωρίζετε ότι η ζωντανή συνομιλία είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να συζητάτε απευθείας με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του eShop σας.

Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πώς ακριβώς μια εφαρμογή live chat support ωφελεί την επιχείρησή σας σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας όπτως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η τηλεφωνική υποστήριξη, οι instant messenger υπηρεσίες και άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας.

Ακολουθούν πέντε ιδιαίτερα σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την εγκατάσταση μιας εφαρμογής Live Chat Support κατά την κατασκευή EShop:

1. Αυξάνει τις Πωλήσεις

Share

Δημιουργία eShop με OpenCart - Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

To OpenCart είναι ένα εργαλείο για κατασκευή eshop και e-commerce εφαρμογών, το οποίο παρέχεται δωρεάν. Με αυτό το εργαλείο μπορείς να επεκτείνεις την επιχείρηση σου άμεσα και ο βασικός σου στόχος να παραμείνει η σωστή λειτουργία της. Μπορείς να ξεκινήσεις την κατασκευή eshop δωρεάν, ενώ όλες οι αναβαθμίσεις του opencart παρέχονται δωρεάν και αυτές. Επίσης, μαζί με το opencart αποκτάς πρόσβαση και σε μία κοινότητα που μπορεί να σου παρέχει την υποστήριξη που θα χρειαστείς για ένα επιτυχημένο eShop. Αν έχεις γνώση από τη δομή του WordPress, τότε το να μάθεις το OpenCart θα είναι πολύ εύκολο.

Κάθε προϊόν ή υπηρεσία όμως έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν πριν τα υιοθετήσεις.

Κατασκευή eShop με OpenCart - Πλεονεκτήματα

Share

Pages