Η DEVIO προσφέρει υπηρεσίες προγραμματισμού (freelancing custom web and mobile development) για υλοποίηση custom εφαρμογών σε projects τρίτων ή σε projects συνεργασίας.

Η ομάδα της DEVIO αποτελείται από έμπειρους developers με μεγάλη εμπειρία σε real world custom εφαρμογές μεγάλης κλίμακας, παθιασμένων με το ανοιχτό λογισμικό (open-source) και εξοικειωμένων στην ανάπτυξη σε διάφορα frameworks για την κατασκευή αποτελεσματικών web και app εφαρμογών.

Είτε ενδιαφέρεστε για developers που θα αναπτύξουν το project σας είτε για developers που θα εργαστούν σε συνεργατικό project, στην DEVIO θα βρείτε μία επαγγελματική ομάδα προγραμματιστών που μπορείτε να βασιστείτε.

Custom Εφαρμογές Υψηλών Προδιαγραφών
Custom Εφαρμογές Υψηλών Προδιαγραφών και Απαιτήσεων σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες

Custom Εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει

Μηχανές Σύγκρισης Τιμών: ανάπτυξη της web εφαρμογής για σύγκριση τιμών, hotprice.gr. Οι εργασίες ανάπτυξης περιλαμβάνουν advanced web develoment που αφορά το import των προϊόντων από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και το συγχρονισμό αυτών, πολλαπλούς user roles με διαφορετική λειτουργικότητα για τον κάθε ρόλο, ξεχωριστή custom εφαρμογή παρακολούθησης στατιστικών επισκεψιμότητας με τις πληροφορίες να παρουσιάζονται στα συνεργαζόμενα καταστήματα, σύνδεση με Amazon Cloud Storage Services.

AMPMyPage: νέα custom εφαρμογή για αυτόματη δημιουργία AMP σελίδων, AMPMyPage, με την οποία ο χρήστης μπορεί να προβεί σε δημιουργία σελίδων AMP από την πλατφόρμα της υπηρεσίας ή μέσω API για μαζική αυτόματη μετατροπή των HTML σελίδων του σε AMP. Τα πλεονεκτήματα αυτής είναι αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας, καλύτερη κατάταξη SEO και ταχύτατη φόρτωση σε mobile devices. Η ανάπτυξη της υπηρεσίας έχει γίνει αποκλειστικά από την DEVIO και διατίθεται προς χρήση παγκοσμίως.

Custom Εφαρμογές για Επιχειρήσεις: εγκατάσταση, παραμετροποίηση και ανάπτυξη πάσης φύσεως custom εφαρμογών για επιχειρήσεις, όπως σύστημα CRM για τη διαχείριση σχέσεων πελατών, σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (εφαρμογή HR) και σύστημα ERP για τη διαχείριση επιχειρησιακών πόρων, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Σύστημα για Ηλεκτρονικά Ραντεβού και Κρατήσεις: το σύστημα online ραντεβού και κρατήσεων της DEVIO  είναι το πρώτο ολοκληρωμένο και αυτόνομο σύστημα για ηλεκτρονικά ραντεβού. Μεγάλη Ευκολία στη χρήση, για να μπορεί ο χρήστης να επιλέγει άμεσα το ανοιχτό slot διαθεσιμότητας, με δυνατότητα αποστολής email και SMS, για την καλύτερη επικοινωνία επαγγελματία και πελάτη.

RESTful Web Services: μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή APIs (Application Programming Interface) με RESTful Web Services, ώστε data από τον backend server να μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είτε από άλλα third-party συστήματα για λόγους διασύνδεσης, είτε από διάφορες frontend τεχνολογίες για κατασκευή custom web και mobile εφαρμογών (decoupling). 

Custom Modules - Plugins για όλα τα δημοφιλή CMS: επέκταση όλων των δημοφιλών CMS (Wordpress, Joomla, Magento και Drupal) με ανάπτυξη νέων λειτουργικοτήτων που δεν υποστηρίζονται default στον πυρήνα τους. Τα custom modules και plugins που έχουν αναπτυχθεί από την Devio, αφορούν λειτουργικότητες όπως σύνδεση eShop με ERP, σύνδεση eShop με Skroutz - BestPrice - HotPrice, σύνδεση eShop με τράπεζα για πληρωμές με πιστωτική κάρτα, ανάπτυξη διαδραστικών ερωτηματολογίων, custom εφαρμογές κρατήσεων και ανάπτυξη custom συνδέσεων με διάφορα Cloud Services.

Επικοινώνησε μαζί μας

Κύκλος Ανάπτυξης για Custom Εφαρμογές

Product Definition, Specs

Περιγραφή των ιδιαίτερων απαιτήσεων και κριτηρίων που πρέπει να ικανοποιεί η custom εφαρμογή.


UI/UX, Graphic Design

Γραφιστική σχεδίαση της διεπαφής χρήστη με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.


Software Development

Χρησιμοποιούμε state-of-the-art τεχνολογίες (frontend και backend) για την ανάπτυξη custom εφαρμογών.


Testing, QA

Συνεχείς δοκιμές και testing διασφαλίζουν την ποιότητα με την οποία χαρακτηρίζονται οι custom εφαρμογές σας (Quality Assurance).


Technical Support

Βρισκόμαστε δίπλα σου και μετά την ολοκλήρωση της custom εφαρμογής σου, προσφέροντας τεχνική υποστήριξη υψηλών απαιτήσεων. 


Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για ανάπτυξη Custom Εφαρμογών

Share