Εγκατάσταση και Παραμετροποίηση ERP


Τι είναι ERP;

Enterprise Resource Σύστημα (ERP) είναι ο όρος για ένα τύπο εφαρμογών που διαχειρίζονται τις διαδικασίες και τα διάφορα τμήματα μίας επιχείρησης με μία ενιαία εφαρμογή, το ERP. Τα ERP καλύπτουν όλες τις βασικές λειτουργίες μίας επιχείρησης, οι οποίες είναι: Διαχείριση Παραγωγής, Αγορές - Πωλήσεις, Διαχείριση Αποθήκης, Αποστολές και Πληρωμές.

Εγκατάσταση ERP

Στην Devio εγκαθιστούμε και παραμετροποιούμε ERP σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις POS (POINT OF SALE) σε καταστήματα λιανικής και super market για εύκολη και γρήγορη τιμολόγηση καθώς και για διαχείριση κουπονιών και εκπτώσεων.

Στην Devio σου παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία έτσι ώστε οι άνθρωποί σου να εκτελούν με το βέλτιστο τρόπο τις λειτουργίες της επιχείρησης σου. Παράλληλα σου σχεδιάζουμε τις αναφορές που χρειάζεσαι με εργαλεία ΒΙ (Business Intelligence) για να παρακολουθείς την εικόνα της επιχείρησής σου ανά πάσα στιγμή.

Κατασκευή eShop και σύνδεση με ERP

Θέλεις το eShop σου να είναι πάντα ενημερωμένο σε πραγματικό χρόνο με την κατάσταση της επιχείρησης σου; Στην Devio η κατασκευή eShop γίνεται με ταυτόχρονη παροχή λύσεων σύνδεσης με ERP (γέφυρα eShop ERP -  eShop ERP Connector) έτσι ώστε να μη ξοδεύεις χρόνο στις χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Διάβασε περισσότερα για τη σύνδεση eShop με ERP και τα πλεονεκτήματά της.

Οφέλη χρήσης ERP

Διαχείριση Αποθήκης, Αγορές-Πωλήσεις, Διαχείριση Παραγωγής, Μεταφορά Δεδομένων, Web Προβολές, Σχεδιασμός Εκτυπώσεων, Αμφίδρομη επικοινωνία με eShop (ανέβασμα προϊόντων και ενημέρωση stock στο E-Shop, κατέβασμα παραγγελιών στο ERP), Ιχνηλασιμότητα, Τιμολογιακές Πολιτικές, Point of Sale (POS) – Εντατική λιανική

Η DEVIO προτείνει ERP

Η DEVIO προτείνει το Business Evolution ERP μηχανογραφικό πρόγραμμα, εμπορικής και λογιστικής διαχείρισης.

Επικοινώνησε μαζί μας για να βρούμε τι ταιριάζει στην επιχείρησή σου.

Επικοινώνησε μαζί μας!