Τι γίνεται μετά την κατασκευή του e-shop, της ιστοσελίδας ή της custom εφαρμογής σου;

Η DEVIO βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε σου ανάγκη, καθώς όλα τα πακέτα για κατασκευή e-shop και Ιστοσελίδων συνοδεύονται από συμβόλαιο υποστήριξης (DEVIO Technical Support). Η τεχνική υποστήριξη e-shop περιλαμβάνει τηλεφωνική εξυπηρέτηση, live chat (μπλοκ "Χρειάζεστε Βοήθεια" στη δεξιά πλευρική ζώνη) και ειδικό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης των τεχνικών δελτίων που καταχωρούν οι πελάτες μας μέσα από τον ιστότοπο της DEVIO (μπλοκ "Customer Login" κάτω δεξιά, στο footer).

Ακόμη και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες ανάπτυξης της DEVIO για την κατασκευή e-shop, ιστοσελίδων και custom εφαρμογών, η έμπειρη ομάδα προγραμματιστών μας μπορεί να αναλάβει την τεχνική υποστήριξη κάθε project, κατασκευασμένου σε οποιοδήποτε framework και τεχνολογία. Έτσι μπορείς να απολαύσεις ακριβώς τα ίδια προνόμια που έχουν οι υπάρχοντες πελάτες μας.

Η σημασία και η σπουδαιότητα της καλής τεχνικής υποστήριξης για eShop, ιστοσελίδες και custom εφαρμογές

Η ασφάλεια του e-shop σας ή οποιασδήποτε custom web εφαρμογής αποτελεί προτεραιότητά μας, εδώ στηv DEVIO. Οι παραβιάσεις ασφαλείας είναι δαπανηρές - όχι μόνο χάνετε έσοδα σε περίπτωση που παραβιαστεί η ασφάλειά σας, αλλά επίσης χάνετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας όταν ανακαλύψουν την παραβίαση που έχετε υποστεί.

Η καλή τεχνική υποστήριξη και συντήρηση μπορεί να αποτρέψει παραβιάσεις της ασφάλειας. Με τα update ασφαλείας του λογισμικού, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο της παραβίασης και να ενισχύσετε την ασφάλεια του e-shop ή της ιστοσελίδας σας. Η αποτροπή των παραβιάσεων είναι πάντα πιο αποτελεσματική από την αντιμετώπιση του προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν μετά την παραβίαση.

Η σωστή συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του e-shop ή της web εφαρμογής σας, είναι ουσιαστικά η ραχοκοκαλιά της επιτυχίας σας. Μην την αφήνετε στην τύχη.

Επικοινώνησε μαζί μας
Share