Τηλέφωνο: (+30) 2312315308
 

Contact Us


Η DEVIO προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες ανάπτυξης Web και App εφαρμογών.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν κατασκευή eShop και e-commerce πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου με έμφαση στη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (SEO), τον εμπλουτισμό με δομημένα δεδομένα και τις σελίδες AMP (προφορτωμένες σελίδες για κινητά).

Επιπλέον, η DEVIO παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης και παραμετροποίησης λογισμικού ERP, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις POS (POINT OF SALE).

Χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά frameworks και APIs, η DEVIO παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες σύνδεσης μεταξύ εφαρμογών και ERP.

AMPMyPage, είναι η νέα υπηρεσία μετατροπής HTML σε AMP που αναπτύχθηκε από την DEVIO,  με την οποία ο χρήστης μπορεί να προβεί σε δημιουργία σελίδων AMP από την πλατφόρμα της υπηρεσίας ή μέσω API για μαζική αυτόματη μετατροπή των HTML σελίδων του σε AMP.

Τέλος, η DEVIO προσφέρει υπηρεσίες ανάπτυξης σε έργα τρίτων ή σε συνεργατικά έργα, προσφέροντας έτσι τη σημαντική εμπειρία των προγραμματιστών της για τη δημιουργία πετυχημένων εφαρμογών με διάφορα frameworks και τεχνολογίες.

Share