Κατασκευή Ιστοσελίδων - 5 Συμβουλές για Αρχάριους από την Google


Το πιο πρόσφατο επεισόδιο της YouTube σειράς "Αναζήτηση για Αρχάριους" της Google παρουσιάζει τις κορυφαίες 5 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσουν οι αρχάριοι στην Κατασκευή Ιστοσελίδων.

  1. Ελέγξτε αν ο ιστότοπός σας είναι ευρετηριασμένος: Πραγματοποιήστε μια αναζήτηση για το "site: your-website.com" για να δείτε αν είναι πλήρως ευρετηριασμένη η σελίδα σας στην Αναζήτηση Google.
     
  2. Δημιουργήστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας: Ακολουθήστε τις συμβουλές στις επίσημες οδηγίες Google για υπεύθυνους για διαχειριστές ιστοσελίδων - webmasters, καθώς σε έγγραφα βέλτιστων πρακτικών κατά την κατασκευή ιστοσελίδων.
     
  3. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι γρήγορος και προσβάσιμος σε όλες τις συσκευές. Επισκεφτείτε το https://search.google.com/test/mobile-friendly για να δοκιμάσετε τη φιλικότητα της ιστοσελίδας σας προς κινητά. Επισκεφτείτε το https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=el για να μετρήσετε την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας.
     
  4. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής για τους επισκέπτες. Ασφαλίστε τον ιστότοπό σας με πιστοποιητικό HTTPS.
     
  5. Βελτιστοποίηση SEO. Η Google άφησε σίγουρα το καλύτερο για το τέλος, καθώς η τελευταία συμβουλή είναι να προχωρήσετε σε αξιοποίηση της Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων SEO από επαγγελματίες.

Η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων SEO από επαγγελματίες μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την προβολή και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας.

Δείτε το πλήρες βίντεο της σειράς "Αναζήτηση για Αρχάριους" με τις top 5 συμβουλές για αρχάριους στην Κατασκευή Ιστοσελίδων παρακάτω:

Η Devio παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων SEO, χρησιμοποιώντας τελευταίες τεχνολογίες. Επικοινώνησε μαζί μας για να βελτιώσεις την προβολή και την κατάταξη της επιχείρησής σου στην Αναζήτηση Google.

Επικοινώνησε μαζί μας!