Κατασκευή eShop με τελευταίες τεχνολογίες, σύνδεση με ERP, βελτιστοποίηση SEO
Κατασκευή e-shop, σύνδεση με ERP και βελτιστοποίηση SEO

H κατασκευή eShop και κατασκευή ιστοσελίδων στην DEVIO γίνεται διερευνώντας αναλυτικά την περίπτωσή σου και τον ανταγωνισμό σου. Η κατασκευή του ηλεκτρονικού σου καταστήματος γίνεται με τις ενδεδειγμένες πρακτικές web design για πρόσβαση από όλες τις συσκευές, desktop και mobile.

Χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO, όπως η ενσωμάτωση δομημένων δεδομένων στον κώδικα του eShop σου και η δημιουργία amp-προφορτωμένων σελίδων για κινητά, ώστε να οδηγήσουμε το ηλεκτρονικό σου κατάστημα στις πρώτες θέσεις κατάταξης αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης.

Μετά την κατασκευή eShop, είμαστε δίπλα σε εσένα και το προσωπικό της επιχείρησής σου, με τεχνική υποστήριξη και συνεχή εκπαίδευση.

Παρακάτω αναλύονται οι λειτουργικότητες και τα χαρακτηριστικά κατά τη δημιουργία eShop, που είναι και η ειδίκευσή μας εδώ στη DEVIO, με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκουν εφαρμογή και κατά την κατασκευή ιστοσελίδων, με μοναδικό σκοπό την ισχυροποίηση της διαδικτυακής σου παρουσίας. Η κατασκευή eShop και ιστοσελίδων στην DEVIO γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε να εγγυώμαστε τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων και των κερδών σου από το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.

Κατασκευή eShop με Διερεύνηση του Ανταγωνισμού

Στην DEVIO διερευνούμε τον ανταγωνισμό σου, πριν την κατασκευή του eShop. Αυτή η διαδικασία θα οδηγήσει σε πιο αποτελεσματική ανάπτυξη του eShop, ώστε να βρεθείς σε καλύτερη θέση έναντι των ανταγωνιστικών eShops που πουλάνε το ίδιο προϊόν.

Κατασκευή eShop με Εισαγωγή (import ή migration) δεδομένων από οποιαδήποτε πηγή

Αν έχετε καταχωρίσει ήδη τα προϊόντα σας σε Excel ή άλλη βάση δεδομένων, δεν θα χρειαστεί να τα ξαναπεράσετε ένα ένα στο eShop. Η εισαγωγή των ειδών (import) γίνεται αυτόματα από EXCEL, CSV ή με εισαγωγή δεδομένων από βάση δεδομένων eShop οποιασδήποτε τεχνολογίας (Drupal, Magento, Opencart, Virtuemart, Wordpress κ.α.). Αν δεν σας βολεύει η καταχώριση ειδών πάνω στο eShop, στην DEVIO, χρησιμοποιούμε μεθόδους αυτοματισμού και συγχρονισμού των ειδών από οποιαδήποτε εξωτερική βάση δεδομένων επιθυμείτε. 

Κατασκευή eShop με Προχωρημένη Αναζήτηση - Search Facets Φίλτρα

Το προχωρημένο σύστημα αναζήτησης που κατασκευάζουμε στα eShops υποστηρίζει πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης. Επιτρέπει στον χρήστη την ταχύτατη εύρεση των προϊόντων με βάση τα κριτήρια που τον ενδιαφέρουν (υλικό, χρώμα, εύρος τιμής κτλ.)

Κατασκευή eShop Εξαιρετικά Γρήγορης Φόρτωσης

Η ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων του eShop σας είναι πολύ σημαντική. Έχει υπολογιστεί μετά από testing ότι όσο περισσότερο αργεί να φορτώσει το eShop, πέφτει το engagement των χρηστών, με αποτέλεσμα να πέφτουν οι πωλήσεις. Επιπλέον, η ταχύτητα φόρτωσης του eShop είναι σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την κατάταξη του eShop στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

Στην DEVIO χρησιμοποιούμε τελευταίες τεχνολογίες caching (είτε standalone caching μηχανισμούς είτε integration με CDN τεχνολογίες, όπως το Cloudflare), αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε AMP προφορτωμένες σελίδες για κινητά εξαιρετικά γρήγορης φόρτωσης, για να μπορούμε να εγγυηθούμε την γρήγορη, σχεδόν άμεση φόρτωση. 

Κατασκευή eShop - Τρόποι Πληρωμής

H DEVIO έχει αναπτύξει plugins και modules για πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε οποιαδήποτε τράπεζα και με paypal. Επιπλέον, υποστηρίζονται αυτόματοι τρόποι υπολογισμού μεταφορικών και αποστολής των ειδών βάσει κριτηρίων που θέτει η επιχείρησή σας.

Αποτελεσματικά 301 redirects κατά την κατασκευή eShop και ιστοσελίδων

Ένα σημαντικό θέμα κατά τη δημιουργία eShop και ιστοσελίδων που δεν κατασκευάζονται από την αρχή, αλλά είναι περιπτώσεις ανακατασκευής από eShop και ιστοσελίδες παλαιότερης τεχνολογίας, είναι η ανακατεύθυνση των παλιών page urls στα νέα page urls. Χωρίς την ανακατεύθυνση, τα αποτελέσματα αναζήτησης από το παλιό eShop ή ιστοσελίδα, θα καταλήγουν σε 404 not found errors στο νέο eShop ή ιστοσελίδα. Αυτό οδηγεί σε τεράστια πτώση του domain authority του eShop ή της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα την τραγική πτώση στην κατάταξη για τα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης. 

Στην DEVIO, για τις περιπτώσεις ανακατασκευής eShop και ιστοσελίδων, εγγυώμαστε τη διατήρηση του domain authority σας και της κατάταξής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, δημιουργώντας, αυτόματα, 301 redirects από κάθε παλιό page url σε κάθε νέο page url. 

 

Διερευνούμε τον ανταγωνισμό σου, δημιουργούμε το eShop σου με τις τελευταίες τεχνολογίες σε ασυναγώνιστες τιμές, σε υποστηρίζουμε και  σε εκπαιδεύουμε μέχρι να πετύχεις.

DEVIO
Επικοινώνησε μαζί μας

Κατασκευή eShop με One Page Checkout

Ιδιαίτερη σημασία στη λειτουργία ενός eShop έχει η διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς, το λεγόμενο checkout. Γι'αυτό το λόγο έχουμε αναπτύξει στα eShop των πελατών μας διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς σε μία σελίδα (One Page Checkout), εύκολα και γρήγορα, ώστε να αυξήσουμε την ικανοποίηση του χρήστη από την εμπειρία αγοράς σε ένα eShop κατασκευασμένο από την DEVIO.

Κατασκευή eShop με Ειδοποιήσεις Push

Οι ειδοποιήσεις push (web push notifications) είναι ειδοποιήσεις που μπορούν να σταλούν σε ένα χρήστη μέσω web σε desktop και mobile συσκευές. Το σημαντικό είναι ότι αυτές οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στους χρήστες οποτεδήποτε έχουν ανοικτό τον browser - ανεξάρτητα από το αν ο χρήστης βρίσκεται στον ιστότοπο ή όχι. Η κατασκευή eShop με αξιοποίηση των Web Push Notifications έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του engagement των πελατών και την επίτευξη καλύτερων conversions. 

Με τις ειδοποιήσεις push, οι ιδιοκτήτες των eShops μπορούν να ενημερώνουν άμεσα τους χρήστες τους για εκπτώσεις, νέες παραλαβές, ειδικές προσφορές κτλ.

Σύνδεση eShop με skroutz, bestprice και hotprice

Η σύνδεση eshop στο Skroutz, στο Best Price και στο Hotprice έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται εύκολα, γρήγορα και απλά πελάτες στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντικό και αναγκαίο εργαλείο αναζήτησης σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην DEVIO αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του eShop σου στις μηχανές σύγκρισης τιμών, ανεξαρτήτως τεχνολογίας στην οποία έχει φτιαχτεί (Drupal, Magento, Opencart, Virtuemart, Wordpress κ.α.)

Σύνδεση με ERP (eShop ERP Connector)

Θέλεις το eShop σου να είναι πάντα ενημερωμένο σε πραγματικό χρόνο με την κατάσταση της επιχείρησης σου; Στην Devio σου παρέχουμε eShop και ERP Connector (γέφυρα σύνδεσης eShop και ERP) έτσι ώστε να μη ξοδεύεις χρόνο στις χρονοβόρες διαδικασίες ενημέρωσης ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Διάβασε περισσότερα για τη σύνδεση eShop με ERP και τα πλεονεκτήματά της.

Κατασκευή eShop και ιστοσελίδων σε ασυναγώνιστες τιμές

Το κόστος για την κατασκευή eShop και ιστοσελίδων στην Devio είναι εξαιρετικά χαμηλό συγκριτικά με τις τιμές της αγοράς και τις λειτουργικότητες που προσφέρονται για την καλύτερη κατασκευή, ανάπτυξη, βελτιστοποίηση και υποστήριξη της διαδικτυακής παρουσίας της επιχείρησής σου. Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις προσφορά για την κατασκευή του δικού σου πετυχημένου eShop ή ιστοσελίδας.

Τεχνική Υποστήριξη μετά την κατασκευή eShop

Η ασφάλεια του eShop σας ή οποιασδήποτε custom web εφαρμογής αποτελεί προτεραιότητά μας, εδώ στηv DEVIO. Οι παραβιάσεις ασφαλείας είναι δαπανηρές - όχι μόνο χάνετε έσοδα σε περίπτωση που παραβιαστεί η ασφάλειά σας, αλλά επίσης χάνετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας όταν ανακαλύψουν την παραβίαση που έχετε υποστεί.

Μετά την κατασκευή του eShop ή της ιστοσελίδας σου, η DEVIO βρίσκεται δίπλα σου σε κάθε σου ανάγκη, καθώς όλα τα πακέτα κατασκευής eShop και ιστοσελίδων συνοδεύονται από συμβόλαιο υποστήριξης (DEVIO Technical Support). Η τεχνική υποστήριξη eShop περιλαμβάνει τηλεφωνική εξυπηρέτηση, live chat και ειδικό σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης των τεχνικών δελτίων που καταχωρούν οι πελάτες μας μέσα από τον ιστότοπο της DEVIO.

Κατασκευή eShop υψηλών απαιτήσεων
Κατασκευή eShop υψηλών απαιτήσεων

Έχεις eShop και δεν έχεις AMP;

Η global υπηρεσία AMPMyPage της DEVIO μπορεί να χρησιμοποιηθεί με integration σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες για κατασκευή eshop και ιστοσελίδων σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές για τους Έλληνες πελάτες.

Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα!

Δες αναλυτικά τα πακέτα για κατασκευή eShop και κατασκευή ιστοσελίδων

 • Migration ή Import Δεδομένων

 • Responsive Design για πρόσβαση από όλες τις συσκευές (desktop, mobile, & tablet)

 • Σύνδεση e-shop με τράπεζα

 • Advanced Search με Facets

 • Social Media Integration

 • Σχόλια

 • Εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας

 • Training

 • Τεχνική Υποστήριξη

 • Maintenance

 • On-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Σύνδεση eShop με μηχανές σύγκρισης τιμών (hotprice.gr, bestprice.gr, skroutz.gr)

 • Εργαλείο Live Support

 • Αξιολογήσεις

 • Δομημένα Δεδομένα (Structured Data) και Εμπλουτισμένα Αποτελέσματα Αναζήτησης (Rich Snippets)

 • Business Intelligence Dashboard

 • Σύνδεση eShop με μεταφορικές εταιρείες courrier

 • Off-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Accelerated Mobile Pages (AMP - προφορτωμένες σελίδες για κινητά), όπου ενδείκνυται

 • Σύνδεση eShop με ERP (eShop ERP Connector) 

 • Migration ή Import Δεδομένων

 • Responsive Design για πρόσβαση από όλες τις συσκευές (desktop, mobile, & tablet)

 • Σύνδεση e-shop με τράπεζα

 • Advanced Search με Facets

 • Social Media Integration

 • Σχόλια

 • Εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας

 • Training

 • Τεχνική Υποστήριξη

 • Maintenance

 • On-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Σύνδεση eShop με μηχανές σύγκρισης τιμών (hotprice.gr, bestprice.gr, skroutz.gr)

 • Εργαλείο Live Support

 • Αξιολογήσεις

 • Δομημένα Δεδομένα (Structured Data) και Εμπλουτισμένα Αποτελέσματα Αναζήτησης (Rich Snippets)

 • Business Intelligence Dashboard

 • Σύνδεση eShop με μεταφορικές εταιρείες courrier

 • Off-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Accelerated Mobile Pages (AMP - προφορτωμένες σελίδες για κινητά), όπου ενδείκνυται

 • Σύνδεση eShop με ERP (eShop ERP Connector)

 • Migration ή Import Δεδομένων

 • Responsive Design για πρόσβαση από όλες τις συσκευές (desktop, mobile, & tablet)

 • Σύνδεση e-shop με τράπεζα

 • Advanced Search με Facets

 • Social Media Integration

 • Σχόλια

 • Εργαλείο παρακολούθησης επισκεψιμότητας

 • Training

 • Τεχνική Υποστήριξη

 • Maintenance

 • On-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Σύνδεση eShop με μηχανές σύγκρισης τιμών (hotprice.gr, bestprice.gr, skroutz.gr)

 • Εργαλείο Live Support

 • Αξιολογήσεις

 • Δομημένα Δεδομένα (Structured Data) και Εμπλουτισμένα Αποτελέσματα Αναζήτησης (Rich Snippets)

 • Business Intelligence Dashboard

 • Σύνδεση eShop με μεταφορικές εταιρείες courrier

 • Off-page Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης (SEO)

 • Accelerated Mobile Pages (AMP - προφορτωμένες σελίδες για κινητά), όπου ενδείκνυται

 • Σύνδεση eShop με ERP (eShop ERP Connector)

Αναρωτιέσαι Πόσο Κοστίζει ένα eShop; Διάβασε για το Κόστος Κατασκευής eShop εν έτει 2020!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP με τις τελευταίες τεχνολογίες: δημιουργία AMP σελίδων αυτόματα, Ειδοποιήσεις Push, Σύνδεση με Μηχανές Σύγκρισης Τιμών και γέφυρα E-shop με ERP. Υποστηρίζουμε την πορεία της επιχείρησής σου παρέχοντας πραγματική υποστήριξη σε κάθε σου κίνηση.

DEVIO
Share