Διασύνδεση e-shop με skroutz, bestprice και hotprice. Βοηθάει;

Διασύνδεση e-shop με skroutz, bestprice και hotprice

Σύνδεση e-shop με skroutz, bestprice και hotprice. Βοηθάει;

Χωρίς πολλά λόγια, ναι βοηθάει. Ειδικά, αν το e-shop σου είναι νέο ή δυσκολεύεται να ανέβει στα αποτελέσματα αναζήτησης της google για τις λέξεις-κλειδιά που ενδιαφέρεται η επιχείρηση σου. 

Η διασύνδεση e-shop στο Skroutz, στο Best Price και στο Hotprice έχει ως αποτέλεσμα να έρχονται εύκολα, γρήγορα και απλά πελάτες στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Ως εκ τούτου, αποτελεί σημαντικό και αναγκαίο εργαλείο αναζήτησης σε όλες σχεδόν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αν αναλογιστούμε ότι σχεδόν για όλες τις επαγγελματικές και εμπορικές λέξεις-κλειδιά, τα αποτελέσματα από τις εν λόγω μηχανές σύγκρισης τιμών εμφανίζονται σε υψηλές θέσεις στην google αναζήτηση, η απάντηση γίνεται ακόμη πιο ξεκάθαρη. 

Για την εγγραφή σου σε Skroutz,  Best Price και Hotprice απαιτούνται πάνω-κάτω τα ίδια στοιχεία: 

  • Στοιχεία Επικοινωνίας (εντός της ιστοσελίδας)
  • Όροι Χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος (εντός της ιστοσελίδας)
  • Όροι αποστολών και πληρωμής (εντός της ιστοσελίδας)
  • Τρόποι πληρωμής (απαραίτητη η online πιστωτική κάρτα σε συνεργασία με Ελληνική Τράπεζα)
  • ΑΦΜ επιχείρησης

Σύνδεση WooCommerce E-Shop με Skroutz

Τα δωρεάν plugins που κυκλοφορούν για σύνδεση WooCommerce με Skroutz ΔΕΝ λειτουργούν αποτελεσματικά! Επικοινώνησε μαζί μας για εγκατάσταση του DEVIO WooCommerce Plugin, που χειρίζεται με επιτυχία τη σύνδεση με μηχανές σύγκρισης τιμών.

XML File

Τεχνικά, η σύνδεση ενός e-shop με τις μηχανές σύγκρισης τιμών, γίνεται με τη δημοσίευση του xml file των προϊόντων σου. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλες οι πληροφορίες οι οποίες θα προβάλλονται στον πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές αντλούνται αυτόματα από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα περνώντας την νεότερη έκδοση του αρχείου και μεταφέρονται στις ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών.

Σαν τελικό βήμα, πριν την προβολή σου σε κάποια από τις μηχανές σύγκρισης, τεχνικοί από την πλευρά των μηχανών, ελέγχουν το XML File που δημοσιεύεις και επιβεβαιώνουν την ορθότητά του. Τότε θα είσαι έτοιμος να επωφεληθείς από τη δημοσίευση των προϊόντων σου σε Skroutz, Best Price και Hotprice.

Χρειάζεσαι βοήθεια στη σύνδεση του e-shop σου με τις μηχανές σύγκρισης τιμών; Επικοινώνησε μαζί μας. 

Επικοινώνησε μαζί μας

Στην DEVIO αναλαμβάνουμε τη διασύνδεση του e-shop σου στις μηχανές σύγκρισης τιμών, ανεξαρτήτως τεχνολογίας στην οποία έχει φτιαχτεί (WooCommerce, Drupal, Magento, Opencart, Virtuemart κ.α.)

DEVIO
Share

Leave a Reply