Σύνδεση eshop με ERP - 5+1 πλεονεκτήματα

Σύνδεση eShop με ERP Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα από τη σύνδεση eshop με ERP. Τι θα κερδίσεις αν προχωρήσεις στη σύνδεση eshop με ERP;

Τα eshop έχουν γίνει ο αποτελεσματικότερος τρόπος πώλησης αγαθών με χαμηλό κόστος. Οι ιδιοκτήτες εταιριών τις περισσότερες φορές έχουν ένα eshop για την πώληση των αγαθών τους και ένα ERP για τη μηχανογράφηση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρίας. Παρόλο που ένα eshop και ένα ERP εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς, η  μεταξύ τους διασύνδεση ως bridge-connector μπορεί να αποφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις εταιρίες.

Σύνδεση eShop με ERP - Συγχρονισμός Καταλόγου και Χαρακτηριστικών

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πλεονεκτήματα σύνδεσης eshop με ERP: 

1. Δεδομένα σε πραγματικό χρόνο: Η ενημέρωση των δεδομένων σε πραγματικό χρόνο από το ERP στο eshop επιτρέπει στους πελάτες να βλέπουν τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, την κατάσταση της παραγγελίας και την εξέλιξη της παραγγελίας. Αυτό έχει σαν συνέπεια τη μείωση των λειτουργικών εξόδων και αύξηση της εμπειρίας χρήστη στο κατάστημα.

2. Μείωση του κόστους της αποθήκης: Όλες οι παραγγελίες από το eshop εμφανίζονται στο ERP και έτσι η διαθεσιμότητα των προϊόντων στο ERP αναβαθμίζεται από αυτές. Επομένως με την ενημερωμένη εικόνα της αποθήκης του, ο ιδιοκτήτης μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα τις παραγγελίες.

3. Αύξηση της παραγωγικότητας: Οι χρονοβόρες διαδικασίες όπως η δημιουργία είδους στο eshop, η δημιουργία παραγγελίας στο ERP, η  ενημέρωση διαθεσιμότητας στο e-shop κ.α. χειρίζονται πλέον από τη διασύνδεση του eshop με το ERP μέσω bridge ή connector.

4. Μείωση της εμπλοκής του διαχειριστή στο e-shop: Αφού πλέον όλες οι λειτουργίες ενημερώνονται από τη διασύνδεση, μειώνεται η ανάγκη να εισάγει ο χρήστης δεδομένα, με αποτέλεσμα να μειώνονται και τα λάθη που θα μπορούσαν να γίνουν.

5. Αύξηση της ικανοποίησης του χρήστη: Η αμεσότητα με την οποία ο χρήστης βλέπει τις πληροφορίες όπως η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος, η κατάσταση της παραγγελίας κ.α. έχει σαν αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ικανοποίηση του.

6. Καλύτερος έλεγχος της εταιρίας:  Η διασύνδεση eshop με ERP παρέχει στον διαχειριστή μία συνολική εικόνα της επιχείρησης του σε πραγματικό χρόνο με αποτέλεσμα να του δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με ανταγωνιστές.

Σύνδεση eShop με ERP - Συγχρονισμός Προϊόντων

Ακόμη αναρωτιέσαι αν αξίξει να επενδύσεις στη σύνδεση eshop με ERP; Στην Devio παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κατασκευή eshop, ιστοσελίδων και εγκατάσταση ERP με παραμετροποίηση (γέφυρα eShop με ERP - eShop ERP Connector), με όλες τις γνωστές πλατφόρμες e-shop (Woocommerce, Opencart, Drupal, Virtuemart) και για όλα τα γνωστά ERPs της αγοράς (Soft1, Pylon, Business Evolution).

Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply