Εφαρμογή για Ηλεκτρονικά Ραντεβού και Κρατήσεις

Σύστημα Ραντεβού Online Κρατήσεις

Πιθανώς να γνωρίζετε τη δυνατότητα online κράτησης/ραντεβού που προσφέρουν ορισμένες σελίδες για μια πληθώρα υπηρεσιών από ένα δίκτυο καταστημάτων και επαγγελματιών.

Η εφαρμογή για ηλεκτρονικά ραντεβού και κρατήσεις της DEVIO είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα για ηλεκτρονικά ραντεβού για ιατρικές ιστοσελίδες, διαιτολόγους, αισθητικούς και επαγγελματίες όλων των κλάδων που το χρειάζονται. Όλοι γνωρίζουμε πως ο χρόνος των γιατρών είναι περιορισμένος, και αναθέτουν σε τρίτους τον προγραμματισμό των επισκέψεων στο ιατρείο.

Με την χρήση της Εφαρμογής Ηλεκτρονικών Ραντεβού και Κρατήσεων μπορείτε να μειώσετε τα έξοδα σας καθώς δεν θα πληρώνετε συνδρομές σε τρίτους, που δεν γνωρίζουν τις ανάγκες σας αλλά ούτε τις ανάγκες των πελατων σας. Θα  πολλαπλασιάσετε το ενδιαφέρον και την πελατεία σας μέσω του Διαδικτύου, αφού ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα θα μπορεί να δει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για κάθε είδους υπηρεσία που παρέχετε και να κλείσει ηλεκτρονικά το ραντεβού του.

 

Σύστημα Online Ραντεβού και Κρατήσεων για Ιατρικές Ιστοσελίδες

Εφαρμογή για Ηλεκτρονικά Ραντεβού και Κρατήσεις της DEVIO. Δείτε το live στο https://surgicalurology.gr.

Πλήρως αυτόνομη εφαρμογή για ραντεβού και κρατήσεις (booking/appointments system) ενσωματωμένη στην ιστοσελίδα σου από την DEVIO, ΧΩΡΙΣ τη χρήση τρίτης υπηρεσίας και επιπρόσθετων επιβαρύνσεων. Επικοινώνησε μαζί μας!

Η διαδικασία ηλεκτρονικού ραντεβού του πελάτη είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιείται με 3 απλά βήματα:

1. Επιλέγει την ημέρα και την ώρα του ραντεβού.

2. Εμφανίζεται μία φόρμα ώστε να επιλέξει το είδος του ραντεβού που θέλει, βλέποντας παράλληλα το κόστος του, και συμπληρώνει τα στοίχεια του, τα οποία αποστέλλονται σε εσάς.

3. Λαμβάνει email ή/και sms για το αίτημα του και μετά από δική σας έγκριση του ραντεβού λαμβάνει και το κατάλληλο μήνυμα επιβεβαίωσης.  

Η δική σου ιστοσελίδα προσφέρει τη δυνατότητα ηλεκτρονικών ραντεβού; Στη DEVIO εγκαθιστούμε την πλατφόρμα ηλεκτρονικών ραντεβού στην ιστοσελίδα σου. Δεν διαθέτεις ιστοδελίδα; Μπορούμε να την δημιουργήσουμε μαζί από την αρχή, ώστε να ανταποκρίνεται στις δικές σου επιθυμίες.

Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply