Κατασκευή eShop με PayPal

Κατασκευή eShop με PayPal

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου του PayPal για κατασκευή eShop, που χρησιμοποιείται από το Instagram Shopping και το Facebook Marketplace, είναι πλέον διαθέσιμη σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Η πλατφόρμα PayPal Commerce Platform έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε κάθε επιχείρηση εύκολες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών.

Η κατασκευή eShop με PayPal έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς, των παρόχων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, των πλατφορμών crowdfunding και άλλων, συνδυάζοντας το πιο ολοκληρωμένο σύνολο τεχνολογιών, εργαλείων, υπηρεσιών και χρηματοδότησης για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών ανά τον κόσμο.

Bill Ready, EVP και COO - PayPal

Η κατασκευή eShop με PayPal προσφέρει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Συνδεσιμότητα με πάνω από 277 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.
  • Άμεση αποδοχή περισσοτέρων από 100 currencies.
  • Απλοποιημένη συμμόρφωση με τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές σε περισσότερες από 200 τοπικές αγορές.
  • Προηγμένα εργαλεία για την αντιμετώπιση κινδύνων και απάτης, τα οποία τροφοδοτούνται από αλγορίθμους μηχανικής μάθησης, τροφοδοτούμενους από δεδομένα τρισεκατομμυρίων συναλλαγών.
  • Πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες πληρωμών.

Για να συνοψίσουμε, η κατασκευή eShop με PayPal δίνει σε οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους, πρόσβαση στις ίδιες δυνατότητες ηλεκτρονικής πληρωμής με τους μεγαλύτερους παγκοσμίως "παίκτες" ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είμαστε σε μια στιγμή όπου μπορούμε να δώσουμε την ίδια τεχνολογία και τις ίδιες δυνατότητες στα χέρια όλων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους.

Αυτός είναι ο στόχος μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν, να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν στον σημερινό περίπλοκο ψηφιακό κόσμο. Είναι τόσο απλό.

Bill Ready COO - PayPal

Από σήμερα, η πλατφόρμα PayPal Commerce για κατασκευή eShop είναι διαθέσιμη στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η πλατφόρμα θα επεκταθεί σε περισσότερες από 40 αγορές μέχρι το τέλος του έτους.

Ψάχνεις περισσότερα άρθρα για κατασκευή eShop; Διάβασε τα παρακάτω DEVIO Blog Posts:

✓ Δημιουργία eShop με OpenCart

✓ Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Κατασκευή eShop με Wordpress

Share

Leave a Reply