Κατασκευή eShop Μόνος Μου, Γίνεται;

Κατασκευή eShop Μόνος Μου

Η δημιουργία eShop με τις βασικές λειτουργικότητες δεν είναι πια ένα επίπονο έργο για το οποίο πρέπει να ξοδευτούν πολλές πολλές ώρες. Ένα eShop με τις βασικές λειτουργικότητες του Καλαθιού Αγορών και απλής διαχείρισης Παραγγελιών μπορεί πια να κατασκευαστεί μέσα σε μία ώρα, από κάποιον που δεν έχει τεχνικές γνώσεις κατασκευής eShop και ιστοσελίδων.

Η DEVIO συγκέντρωσε για σένα τις καλύτερες πλατφόρμες δημιουργίας Do It Yourself eShop και σου τις παρουσιάζει σε αυτό το άρθρο: 

1. Shopify

Το Shopify αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για κατασκευή eShop μόνος σου. Προσφέρει μια τεράστια συλλογή από plugins που επεκτείνουν, μέχρι ενός σημείου, τις λειτουργικότητες που ενδέχεται να χρειαστείς στο eShop σου.  Επιπλέον, το Shopify έχει δώσει προσοχή σε θέματα προσβασιμότητας από mobile devices και σε θέματα που αφορούν τη βασική βελτιστοποίηση SEO.

2. Bigcommerce

Το Bigcommerce είναι επίσης μια καλή επιλογή για το Do It Yourself ηλεκτρονικό σου κατάστημα. Έρχεται με τις βασικές λειτουργικότητες ενός eShop και με μία μεγάλη ποικιλία από themes που μπορείς εύκολα να επεξεργαστείς χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις από web development. Επιπλέον, παρέχει κάποια εργαλεία για καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Weebly

Το Weebly είναι μια απλή καλή λύση για τη γρήγορη δημιουργία eShop. Έχει μια καλή συλλογή από themes που μπορείτε να επιλέξετε, καθώς και προσαρμοζόμενες επιλογές για τη φιλοξενία του eShop σου. Ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που προσφέρεται στο basic plan είναι ο αυτόματος υπολογισμός των φορολογικών συντελεστών για τους πελάτες σας με βάση την τοποθεσία τους. Συνολικά, το Weebly είναι μια θαυμάσια επιλογή για γρήγορη κατασκευή ενός eShop.

4. Wix

Το Wix είναι δημοφιλής πλατφόρμα κατασκευής eShop γρήγορα και εύκολα. Διαθέτει μια τεράστια συλλογή από themes που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ηλεκτρονικών καταστημάτων, αλλά και ιστοσελίδων, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε μέσα από ένα εύκολο drag-drop περιβάλλον διαχείρισης. Η Wix διαθέτει επιλογές δωρεάν φιλοξενίας, one-page ιστοσελίδες, δωρεάν ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και live chat εφαρμογή. Ενδεχομένως, το πιο λατρεμένο χαρακτηριστικό είναι η προσφερόμενη υπηρεσία επικοινωνίας μέσω skype καταστηματαρχών και πελατών.

Το κόστος

Το οικονομικό κόστος για χρήση των παραπάνω πλατφορμών κατασκευής στα βασικά πακέτα τους είναι εξαιρετικά μικρό. Έμφαση, όμως πρέπει να δοθεί στη λέξη βασικά, εννοώντας τα απολύτως ελάχιστα από πλευράς λειτουργικοτήτων ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι περισσότερα των βασικών λειτουργικοτήτων που προσφέρονται από την εκάστοτε πλατφόρμα, αλλάζεις πακέτο, από basic σε premium είτε σε pro, και το κόστος αυξάνεται κατά πολύ. Μάθε περισσότερα για το κόστος κατασκευής eShop και τις τιμές το 2019.

Έχεις eShop και δεν έχεις AMP;

Η global υπηρεσία AMPMyPage της DEVIO μπορεί να χρησιμοποιηθεί με integration σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες για κατασκευή eshop και ιστοσελίδων σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές για τους Έλληνες πελάτες.Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις περισσότερα.

Συμπέρασμα

Η απάντηση στην ερώτηση "κατασκευή eShop μόνος μου;" είναι Ναι, γίνεται. Αλλά υπάρχουν δύο σημαντικά μειονεκτήματα

  • Το πρώτο αφορά τη δύσκολη επέκταση λειτουργικοτήτων που είναι αναπόφευκτο ότι θα χρειαστείς καθώς το eShop σου μεγαλώνει, όπως η σύνδεση eShop με ERP, πληρωμή με πιστωτική κάρτα και σύνδεση με υπηρεσίες courier.
  • Το δεύτερο μειονέκτημα αφορά τους περιορισμούς που εμφανίζονται στο on-page SEO. Το on-page SEO είναι η παραμετροποίηση του κώδικα του eShop σου για να εμφανίζεσαι όσο το δυνατόν καλύτερα στα αποτελέσματα αναζήτησης ώστε να έχεις οργανική επισκεψιμότητα που μεταφράζεται σε αύξηση πωλήσεων. Κανένα eShop Do It Yourself Builder δεν σου δίνει αυτήν την ελευθερία.

Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι οι Do It Yourself πλατφόρμες κατασκευής eShop προτείνονται στην περίπτωση που ξεκινάς τώρα με ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα με τις βασικές λειτουργικότητες. Αν το εγχείρημά σου είναι επιτυχημένο, οι πελάτες σου αυξάνονται και το eShop σου μεγαλώνει, το πιο πιθανό είναι ότι θα χρειαστεί να προχωρήσεις σε custom δημιουργία eShop από επαγγελματίες.

Μάθε περισσότερα για πετυχημένη δημιουργία eShop με τελευταίες τεχνολογίες, αύξηση οργανικής επισκεψιμότητας με AMP σελίδες και πωλήσεις από την 1η μέρα λειτουργίας!

DEVIO
Επικοινώνησε μαζί μας
Share

Leave a Reply